Uddannelser, kurser og undervisere

Dette er min liste over kurser og uddannelser, som jeg enten selv har taget eller synes har en høj nok kvalitet til, at jeg ville melde mig til, hvis jeg fik chancen. Jeg deltager i alt muligt, men det er ikke alt, der er godt nok til at komme med på listen. Jeg stiller høje krav til kurser og uddannelser: de skal være videnskabeligt funderet, de skal være grundige, de skal være veltilrettelagt og kompetente. Samme krav stiller jeg til behandlere og undervisere.

Uddannelser

Hos Center for dyreterapi – http://www.dyreuddannelser.dk – er der flere forskellige uddannelser, både om heste og hunde. Jeg er selv Hestetræningskonsulent og kan stå inde for kvaliteten og dybden af de uddannelser, der bliver udbudt på stedet. Det er professionelle, ambitiøse og dybdeborende uddannelser. Her nævner jeg et par uddannelser, som jeg selv er interesseret i, foruden den jeg har i forvejen:

Online kurser

Online kurser er den slags kurser, som du kan følge hjemmefra ved computeren. Det er smart og en nem og bekvem måde at få mere viden.

Undervisere

Disse undervisere er nogen, jeg enten har modtaget undervisning af eller kender fra andre sammenhænge – f.eks. som medkursister. De kommer med mine højeste anbefalinger.

Skriv kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.